Contactgegevens J. Holtland Uitvaartzorg

Holtland Uitvaartzorg is dag en nacht bereikbaar

Bel direct

Voor het melden van een overlijden
0900 – 555 55 60

Voor overig contact

06 – 52 67 62 20 (Jan Holtland)
06 – 10 87 36 35 (Dianne Meinema – Maljaars)

info@holtlanduitvaartzorg.nl

Bezoek- en correspondentieadressen: (altijd in overleg)
Kerkepad 8, IJsselmuiden (bezoekadres en kantoor)
Normandiëplein 8, Emmeloord (bezoekadres)

Wilt u vrijblijvend een uitvaart voorbespreken of heeft u vragen? Stuur ons uw verzoek en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Wat wij ook voor u kunnen betekenen

Herbegraven

Het komt vaak voor dat mensen gaan verhuizen of wegtrekken van de plaats waar nog een dierbare ligt begraven en dan ook achterblijft. Vaak als mensen ouder worden, komt de behoefte steeds meer boven om ook hier rust in te vinden en overleden dierbaren weer “bij elkaar” te brengen. Dit kunnen wij voor u regelen. Wij hebben in de loop der jaren deze wens vele malen uitgevoerd. Dit doen wij altijd zelf. Wij zorgen dat de benodigde documenten op elkaar afgestemd worden en alles wordt zoveel mogelijk vastgelegd op foto of film zodat nabestaanden zelf ook een indruk krijgen van wat er gebeurd is.

Opheffen van graven

Regelmatig worden families geconfronteerd met berichten dat graven zullen worden geruimd of zelfs dat begraafplaatsen worden opgeheven. Dergelijke berichten gaan vaak gepaard met enorme emoties en onzekerheden. Neem gerust contact met ons op en samen met u proberen we één en ander in goede banen te leiden. Door onze ervaring, kennis en contacten hebben we vaak andere ‘ingangen’ dan u.