persoonlijke uitvaartEen persoonlijke uitvaart bij Holtland Uitvaartzorg

Omdat ieder mens weer anders is en ook iedere familie weer andere wensen heeft, is het vanzelfsprekend dat er een uitvaart plaatsvindt aangepast naar uw persoonlijke wensen. Voor het uit kunnen voeren van een persoonlijke uitvaart is het fijn om te weten wat de eventuele wensen waren van de overledene. Ook uw eigen wensen staan hier hierin centraal. Wat de wensen ook zijn en hoe de uitvaart eruit moeten komen te zien, bij Holtland Uitvaartzorg is alles mogelijk. Wij verstaan niet alleen ons vak, maar weten ook hoezeer u behoefte heeft aan een luisterend oor. Wij nemen altijd de tijd voor u. Het maken van keuzes is lastig op dit soort momenten. Ook daarbij helpen wij u graag.

 

De relatie van een dierbare overledene tot u vergt specifieke begeleiding

Is uw dierbare uw vrouw, partner of uw vader of moeder? De relatie van een dierbare overledenen tot u vergt een specifieke begeleiding. Helemaal wanneer u een kind verliest. Wij verzorgen een persoonlijke uitvaart waarbij wij rekening houden hoe u relatie is tot uw overleden dierbare.

 

Het verzorgen van grote begrafenissen tot kleine crematie diensten

In de 25 jaar dat wij werkzaam zijn als uitvaartverzorging hebben wij al veel bijzondere en persoonlijke uitvaarten mogen begeleiden. Grote begrafenissen met honderden aanwezigen, maar ook kleine crematie plechtigheden voor enkele intimi. Door onze ervaring kunnen wij ieder gewenste uitvaart verzorgen, of het nu in een grote kerk of sporthal is of bij u thuis.

 

Een uitvaart wordt nog persoonlijker door zelf mee te helpen

Bij Holtland Uitvaartzorg bestaat de mogelijkheid om zelf mee te helpen bij het verzorgen van de uitvaart. Wellicht heeft u een familielid die goed kan ontwerpen zodat de rouwkaart zelf ontworpen kan worden. Misschien wilt u de bijeenkomst na de uitvaart wel houden in het verenigingsgebouw waar de overledene altijd was en daar zelf de catering verzorgen. Door zelf actief deel te nemen wordt het laatste afscheid van uw dierbare nog persoonlijker. Een bijkomend voordeel is, is dat dit waarschijnlijk ook enorm in de uitvaartkosten scheelt.

Wilt u in de toekomst een persoonlijke uitvaart laten verzorgen?

U kunt vrijblijvend een voorbespreking uitvaart aanvragen. Tijdens dit gratis advies gesprek kunnen wij u volledig informeren hoe een persoonlijke uitvaart tot stand kan komen, wat de uitvaartkosten hiervan zijn en mogelijkheden om uw uitvaartwensen alvast vast te laten leggen.