uitvaart drontenUitvaart Dronten verzorgd door uitvaartverzorging J. Holtland tegen de laagste kosten

Uitvaart Dronten | Zoekt u een uitvaart verzorger in Dronten? Uitvaartverzorging J. Holtland verzorgt al jaren uitvaarten in Dronten. Ervaren uitvaartverzorgers die u kunnen bijstaan in een moeilijke tijd. Omdat ieder mens weer anders is en ook iedere familie weer andere wensen heeft, is het vanzelfsprekend dat de uitvaart plaatsvindt aangepast naar uw persoonlijke wensen zodat een persoonlijke uitvaart ontstaat. Dit doen wij tegen de laagste mogelijke uitvaartkosten en zijn hiermee de goedkoopste uitvaartverzorging van Dronten.

 

 

Uitvaartverzorger Jan Holtland en uitvaartverzorgster Dianne Meinema

uitvaartverzorger KampenUitvaartverzorgster KampenWat de wensen ook zijn en hoe de uitvaart eruit moet komen te zien, bij Holtland Uitvaartzorg nemen wij alle zorg uit handen bij een uitvaart in Dronten. Wij verstaan niet alleen ons vak, maar weten ook hoezeer u behoefte heeft aan een luisterend oor. Wij nemen altijd de tijd voor u. Hierbij wordt nadrukkelijk gekeken naar en gewezen op (bijkomende) kosten. Holtland Uitvaartzorg vindt het uiterst belangrijk dat nabestaanden niet onnodig voor (extra) kosten komen te staan in deze dagen van verdriet en spanning. Geen vervelende financiële verrassingen achteraf. Wij staan voor u klaar.

 

 

 

Begrafenis in Dronten

Als begrafenisondernemer uit de regio kennen wij de mogelijkheden van begraafplaats De Wissel in Dronten. Zo kan een begrafenis plaatsvinden waarbij de laatste rustplek met zorgvuldigheid is bepaald.

begrafenisondernemer Dronten

De goedkoopste uitvaartondernemer van Dronten

Wij zijn de goedkoopste uitvaartondernemer van Dronten. De redenen waarom wij de goedkoopste uitvaart kunnen verzorgen in Dronten zijn:

  • Wij niets verdienen op inkoop. Dat wil zeggen dat als u bijvoorbeeld een grafkist of bloemstuk uitzoekt, dat wij hier geen provisie op ontvangen of dat wij hier nog een bedrag tussen doen om zelf er ook nog op te verdienen. Wij verdienen onze boterham met het verzorgen van een eerlijke uitvaart in Dronten, voor de rest niet.
  • Wij een kleinschalige uitvaartonderneming zijn. Geen grote organisatie met veel kosten, maar klein, transparant en duidelijk. Dit heeft als voordeel dat u altijd contact heeft met één persoon en dat u de aandacht krijgt die u verdient en wij een persoonlijke uitvaart verzorgen.
  • U zelf ook heel veel kunt regelen, wat aanzienlijk in de uitvaartkosten scheelt. Bijvoorbeeld de catering zelf verzorgen kan veel geld schelen. Meer informatie over uitvaart regelen.

Wilt u alvast de uitvaart voor in Dronten regelen?

U kunt vrijblijvend een voorbespreking uitvaart Dronten aanvragen. Tijdens dit gratis advies gesprek informeren wij u wat te doen bij overlijden en hoe onze uitvaartverzorging u bij kan staan voor een uitvaart in Dronten. Wij zijn gevestigd in IJsselmuiden, dus u kunt ons gemakkelijk bezoeken. Wij kunnen u ook bezoeken als u dit prettiger vindt.