uitvaart kampen, uitvaart ijsselmuidenUitvaart Kampen verzorgd door uitvaartverzorging J. Holtland uit IJsselmuiden

Zoekt u een uitvaart verzorger in Kampen? Uitvaartverzorging J. Holtland uit IJsselmuiden verzorgt al 25 jaar uitvaarten in gemeente Kampen. Ervaren uitvaartverzorgers die u kunnen bijstaan in een moeilijke tijd. Omdat ieder mens weer anders is en ook iedere familie weer andere wensen heeft, is het vanzelfsprekend dat de uitvaart plaatsvindt aangepast naar uw persoonlijke wensen zodat een persoonlijke uitvaart ontstaat. Dit doen wij tegen de laagste mogelijke uitvaartkosten en zijn hiermee de goedkoopste uitvaartverzorging van Kampen.

 

 

Uitvaartverzorger Jan Holtland en uitvaartverzorgster Dianne Meinema

uitvaartverzorger KampenUitvaartverzorgster KampenWat de wensen ook zijn en hoe de uitvaart eruit moet komen te zien, bij Holtland Uitvaartzorg nemen wij alle zorg uit handen bij een uitvaart in Kampen. Wij verstaan niet alleen ons vak, maar weten ook hoezeer u behoefte heeft aan een luisterend oor. Wij nemen altijd de tijd voor u. Hierbij wordt nadrukkelijk gekeken naar en gewezen op (bijkomende) kosten. Holtland Uitvaartzorg vindt het uiterst belangrijk dat nabestaanden niet onnodig voor (extra) kosten komen te staan in deze dagen van verdriet en spanning. Geen vervelende financiële verrassingen achteraf. Wij staan voor u klaar.

 

 

 

Begrafenis in Kampen, IJsselmuiden, Zalk, Wilsum, Kamperveen of Grafhorst

Als begrafenisondernemer uit IJsselmuiden kennen wij de mogelijkheden van de begraafplaatsen in de gemeente Kampen. Zo kan een begrafenis plaatsvinden waarbij de laatste rustplek met zorgvuldigheid is bepaald.

begrafenisondernemer kampen, begrafenisondernemer ijsselmuiden

 

De goedkoopste uitvaartondernemer van Kampen

Wij zijn de goedkoopste uitvaartondernemer van Kampen. De redenen waarom wij de goedkoopste uitvaart kunnen verzorgen in Kampen zijn:

  • Wij niets verdienen op inkoop. Dat wil zeggen dat als u bijvoorbeeld een grafkist of bloemstuk uitzoekt, dat wij hier geen provisie op ontvangen of dat wij hier nog een bedrag tussen doen om zelf er ook nog op te verdienen. Wij verdienen onze boterham met het verzorgen van een eerlijke uitvaart in Kampen, voor de rest niet.
  • Wij een kleinschalige uitvaartonderneming zijn. Geen grote organisatie met veel kosten, maar klein, transparant en duidelijk. Dit heeft als voordeel dat u altijd contact heeft met één persoon en dat u de aandacht krijgt die u verdient en wij een persoonlijke uitvaart verzorgen.
  • U zelf ook heel veel kunt regelen, wat aanzienlijk in de uitvaartkosten scheelt. Bijvoorbeeld de catering zelf verzorgen kan veel geld schelen. Meer informatie over uitvaart regelen.

Wilt u alvast de uitvaart voor in Kampen regelen?

U kunt vrijblijvend een voorbespreking uitvaart aanvragen. Tijdens dit gratis advies gesprek informeren wij u wat te doen bij overlijden en hoe onze uitvaartverzorging u bij kan staan voor een uitvaart in Kampen. Wij zijn gevestigd in IJsselmuiden, dus u kunt ons gemakkelijk bezoeken. Wij kunnen u ook bezoeken als u dit prettiger vindt.