uitvaart regelen, zelf uitvaart regelen(Zelf) uitvaart regelen – wat er allemaal bij komt kijken

Een uitvaart regelen kan moeilijk zijn in alle emoties. Wij kunnen u hierbij ondersteunen bij alles wat er geregeld moet worden rondom een uitvaart. Dat geeft rust. Wij attenderen u op praktische zaken waar u zelf op dat moment niet aan denkt. Hierbij informeren wij u ook over de uitvaartkosten. Holtland Uitvaartzorg vindt het uiterst belangrijk dat nabestaanden niet onnodig voor (extra) kosten komen te staan in deze dagen van verdriet en spanning. Wij staan voor u klaar.

 

Een uitvaart regelen gaat stap voor stap

Wat waren de uitvaartwensen van uw dierbare? Wat zijn uw wensen? In het eerste gesprek hebben wij een luisterend oor. Daarna gaan we samen met u overleggen wat er eerst geregeld moet worden. Is er al een akte van overlijden? Een van de eerste dingen om over na te denken is: wilt u uw dierbare thuis of ergens anders, bijvoorbeeld in een rouwcentrum opbaren? En wilt u de laatste verzorging van uw dierbare aan ons overlaten of wilt u dit samen met ons doen? Samen met u lopen we alles door wat er geregeld moet worden voor de uitvaart. U bent er dan van verzekerd dat aan alles gedacht is voor een persoonlijke uitvaart.

 

zelf uitvaart regelenZelf uitvaart regelen

Er is steeds meer vraag voor het zelf regelen van de uitvaart. Dit kan zijn omdat u persoonlijk zeer betrokken wilt zijn en dit u een goed gevoel geeft. Een ander voordeel van een eigen uitvaart regelen is dat u bespaart op kosten. U kunt bijvoorbeeld ook zelf de catering verzorgen i.p.v. uitbesteden. Bij Holtland Uitvaartzorg is er alle ruimte voor een persoonlijke invulling. Wij proberen altijd de wensen van nabestaanden zo goed mogelijk te vervullen, met respect voor ieders overtuiging.

 

Wat moet er allemaal geregeld worden voor een uitvaart? Bekijk de uitvaart regelen checklist

Hieronder vindt u links naar wat er allemaal geregeld moet worden voor een uitvaart. Onderstaande lijst kunt u als een uitvaart regelen checklist beschouwen.

 

Waarin Holtland Uitvaartzorg zich in onderscheidt

Onze uitvaartverzorging kenmerkt zich doordat nabestaanden, familie en andere betrokkenen voortdurend op de hoogte te worden gehouden en geïnformeerd worden over de totstandkoming van de uitvaart. Iedere dag voordat de uitvaart daadwerkelijk plaatsvindt, hebben wij contact met u. Het scheppen van een vertrouwensband met nabestaanden en familieleden zien wij als een ‘must’. Een waardig afscheid van uw dierbare is waar het uiteindelijk om draait.

 

 

Wilt u alvast de uitvaart regelen bij leven?

U kunt vrijblijvend een voorbespreking uitvaart aanvragen. Tijdens dit gratis advies gesprek informeren wij u wat te doen bij overlijden en hoe onze uitvaartverzorging u bij kan staan. Het is mogelijk om uw wensen al vast te laten leggen in een wilsbeschikking. Zo kunt u alvast de uitvaart regelen bij leven.