Dankbetuiging voor het bedanken van alle steun

Vaak is het onmogelijk om alle mensen afzonderlijk te bedanken voor hun steun, in welke vorm dan ook. Dan is het fijn dat u een dankbetuiging op kunt laten maken, zodat u uw waardering in tekst uit kunt spreken. Een dankbetuiging kan bijvoorbeeld door deze te plaatsen in de (regionale) krant of kerkblad. Dit doet u na afloop van alle hectiek, wanneer de begrafenis of crematie achter de rug is en u de tijd heeft om terug te kijken op de afgelopen dagen of weken.

 

Algemene dankbetuiging direct na ceremonie van een uitvaart of crematie

U kunt er ook voor kiezen om al een algemene dankbetuiging te geven aan het einde van de ceremonie, wanneer alle aanwezigen weer huiswaarts gaan. Het laat zien dat, ondanks dat u ondergedompeld bent in een diep verdriet, u zich misschien zelfs geen moment echt alleen heeft gevoeld. Het kan tot een grote steun ervaren worden wanneer u ziet dat oude (school)vrienden, vroegere buren en veel familieleden de moeite hebben genomen om te komen.

 

Hulp bij het opstellen van een dankbetuiging

Wilt geholpen worden bij het opstellen van een dankbetuiging, dan staat Holtland Uitvaartzorg voor u klaar. Ook een goede nazorg is bij ons belangrijk.

 

Terug naar: uitvaart regelen