Na de uitvaart staan wij ook voor u klaar

Hoe geeft u uw leven vorm na het verlies van een dierbare? Voor de buitenwereld gaat het leven gewoon door, maar voor u kan het een bijna onmogelijke opgave lijken om verder te gaan. Na verloop van tijd zal het gemis steeds duidelijker voelbaar worden. Veel mensen kunnen zeer begrijpelijk hiermee moeilijk omgaan en krijgen daardoor allerlei klachten, zowel lichamelijk als geestelijk. Er zijn diverse instanties die u op professionele wijze kunnen helpen hierbij, mocht hier behoefte aan zijn. Holtland Uitvaartzorg kan u handvatten geven hoe om te gaan met verlies.

 

Nazorg bij Holtland Uitvaartzorg

Na ongeveer vier weken maken wij met u een afspraak, waarin wij het verloop van de uitvaart en uw ervaringen nog eens kunnen doorspreken. Wellicht dat wij u nog ergens mee van dienst kunnen zijn, hetzij een luisterend oor, hetzij informeren over praktische zaken, zoals het regelen van bank- en belastingzaken, verzekeringen afwikkelen of het afwikkelen van een nalatenschap.

 

Social media stopzetten

Tegenwoordig is er nog iets heel anders waar aandacht aan moet worden besteed. Steeds meer mensen hebben verschillende accounts op social media. Het is dan ook belangrijk dat u hierover een beslissing neemt. Zet u ze stop of neemt u ze over? Veel mensen willen niet dat de accounts actief blijven. Het is altijd goed om het overlijden van uw dierbare ook online te melden.

 

Grafmonument of urn

Wij kunnen u ook adviseren of helpen bij de keuze voor een grafmonument of urn. Er zijn verschillende bedrijven die hierin zijn gespecialiseerd. En wat te doen met de as van de overledene? Ook hierbij kunnen wij u assisteren en van alle informatie voorzien.

 

Terug naar: uitvaart regelen